onsdag 4. juni 2008

"KNATTEN OPP" 4 juni OG SOMMERFEST 5 juni


I dag arrangerte Haraldsplass "Knatten opp", for første gang. Og alle som har en tilknytning til Stiftelsen Bergen Diakonissehjem kan være med. Det er et veldedighetsløp der påmeldingsavgiften går til årets innsamlingsaksjon der pengene går til gatebarn/ungdommer i Brasil. Det var verdt å slite seg opp knatten for de. Man kunne gå på tid eller gå som mosjonist. Jeg valgte å gå på tid bare for å se hvordan det var, og for spenningens skyld.
Vi startet nede ved bommen ved Svartediket og målet var oppe ved BTs gapahuk, omtrent i samme høyde som Fløyen. Prøvde løypa forleden dag og brukte samme tid i dag, 14.16. Vi var kun to fra røntgenavd som var med, og Erik brukte 11.48. Kjempebra :-) I bakgrunnen kan man se noe av Knatten, som det kalles. Det er oppover, oppover og oppover...

Tok dette bildet om morningen kl 06.30 da jeg kom på jobb, stille før festen.


Hvem som vant fikk vi vite på årets sommerfest som Haraldsplass arrangerer i parken.
Men alle deltakerne fikk diplom og pins i mål, artig !!
Og Erik kom på 2. plass blant gutta og jeg kom også på 2. plass blant damene. Så vi er kjempefornøyde med innsatsen. Gode varme ullsokker var premien til oss. :-)
PS: Det var 110 påmeldte....
Elin, Anlaug, Gro og Vibeke nyter sola og grillmat, og et herlig avbrekk fra jobben.Lindealleen i parken

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei. Lykke til i år. Jeg er ikke i nærheten av din tid, men bedrer meg. Gikk den i dag. Nydelig! Stikk innom siden min på ellingsens.net for å se bilder fra toppen :)