lørdag 6. september 2008

STOLZTEN OPP / MUNKEBOTN NED 5 SEPT.

Elisabeth lurte på om jeg ville være med på tur i dag, opp Stolzten. Og det ville jeg. Vi kjørte til Sandviken sykehus hvor vi parkerte bilen, og gikk fjellveien bort til trappene til Stolzten. Vi tok det helt rolig, nøt været og utsikten. Sandvikspilen Her ser vi de tre første fjellene når vi går 7-fjellsturen. Fra høyre ser vi Lyderhorn, Damsgårdfjellet og Løvstakken helt til venstre.
Her ser vi rett ned til Sandviken. Det er ganske bratt her, så det gjelder å trå forsiktig.

Elisabeth er flink å posere for meg før vi går videre ned Munkebotn. Det er første gang jeg går ned her, og det er godt å vite om denne veien. Da slipper jeg å gå trappene ned igjen, for det er veldig kjedelig.

4 kommentarer:

Laila Anita sa...

Heisann! Så artig at du fant bloggen min da! Mange fine bilder på din blogg også! Skal ta en nærmere kikk på den. Når det gjelder White Lion-konserten så må jeg ærlig innrømme at jeg var drita full!! Men jeg husker jeg snakket med deg :-) For en kveld... Ulf har hatt damebesøk denne uka, så jeg har ikke sett han, men jeg skal hilse han når jeg treffer han igjen.

lise sa...

Kjekk blogg du har. Vi har akkurat fått helgene våre igjen, og har bestemt oss for at vi skal på tur hver søndag. Heldigvis har det vært fint vær hver eneste søndag i det siste...!

Nå driver vi og går topptrim-turene, men når de siste er unnagjort, skal jeg lete etter turinspirasjon her hos deg.

Anonym sa...

Munkebotn er faktisk en veldig fin vei å gå ned men den er lang, omtrent 40 min som er dobbelt så lenge som turen opp for de fleste. Å gå ned Stoltzen er til å unngå av flere grunner. Etter turen opp er bena sliten og bratte bakker på tærne er mer slitsomt enn å gå opp. Et annet alternativ er Skredderdalen. Den er litt kortere men har partier med vanskelig fremkomst som minner litt om stoltzen.

tove sa...

Vet du hvor lang denne turen er?