torsdag 15. april 2010

FEDJE 10 APRIL

Glenn har invitert meg med på tur til Fedje. Det er ei øy som ligger utenfor Øygarden. Man kjører nordover forbi Mongstad og ut til fergeleie. Ferja tar ca 30 min, så er man der. Men vi hadde litt god tid, så i mellomtiden stoppet vi på Mongstad, og tok en av de turene jeg pleide å ta da jeg jobbet der. Vi gikk ut til Vardetangen, en liten tur på 2 km en vei. Fantastisk fint vær og veldig rart å være tilbake på gamle trakter.
Her ute spiste vi en liten nistepakke vi hadde med før vi gikk tilbake.

Vi venter på ferja som skal ta oss over til Fedje. Sola varmet og like godt å slappe av og nyte den.
Så varmt var det at Glenn kastet jakka.... :-)
Utsikt over mot Fedje

Man blir veldig fort sulten når man er på tur. Her har vi vært inne på den lokale butikken og kjøpt oss litt lunsj som ble til deilige rekesmørbrød.
Ut på tur aldri sur.
Det var kjempefine stier å løpe på.
Naturen var stort sett den samme hele veien, men det ble ikke kjedelig av den grunn. Glenn tar også en liten vask i bekken og smiler pent til fotografen.
Var ikke så sliten :-)
Her har vi kommet ut til fyret. Vi lurte på om vi skulle ta samme veien tilbake, men vi fant ut at det ville bli litt kjedelig. Så da tok vi den asfalterte veien tilbake. Og nådde ferja akkurat....
Anbefaler alle å ta en dagstur ut hit. Det er en stille og idyllisk plass på jord. Vi hadde i alle fall en kjempekoselig tur i strålende sol.

Ingen kommentarer: