onsdag 11. februar 2009

FRA ULRIKEN OG OVER VIDDEN TIL FLØYEN 8 FEBRUAR 2009

Denne fantastiske vinterdagen med sol fra en knallblå himmel og hvit deilig kald snø ville jeg oppleve fra fjellets sin side. Glenn og ungene kjørte meg ned til Ulriken og jeg gikk opp fra denne siden i dag. Klokka var 12.00 og allerede mye folk ute, de fleste hadde ski på beina. Man skal vel aldri angre på noe, men da jeg var oppe angret jeg veldig på at jeg ikke gikk på ski. Det var lett å gå opp bakkene, men oppe var det dypere snø..........men jeg nøt turen og det fine været
Da jeg kom opp forsvant liksom alle folkene, og jeg følte meg ganske alene. Men det var en fin skiløype å gå etter, men som sagt dyp snø som jeg sank ned i flere steder. Jeg hadde enda ikke bestemt meg for om jeg skulle gå over eller snu...
....jeg klarte ikke å snu, men snakket med de jeg møtte om skiløypa var grei å gå etter, og det var den forsåvidt.



Da jeg nesten var over satte jeg meg ned og spiste nistepakken, og da var det vindstille og sola varmet i ansiktet. Man bruker ganske mye energi når man vasser i tung og dyp snø, og kanskje stresser litt for å komme fort frem, så da var det godt å fylle på med snacks underveis.
Her ser vi vidden og jeg er nesten kommet ned til krysset hvor man kan gå ned til demningen eller opp til Rundemanen.
Rundemanen
Jeg valgte å gå over Rundemanen siden jeg ville ta bussen hjem fra sentrum, det er også et finere parti å gå synes jeg.

På Fløyen yrte det av folk som var ute i finværet.
Hadde en bitteliten tissepause her før jeg gikk videre, og da jeg kom ned til sentrum manglet det 10 min på 5 timer. Gikk innom 7 Eleven og kjøpte meg en velfortjent skillingsbolle som jeg koste meg med på bussen.
Det ble en alle tiders søndagstur :-)

4 kommentarer:

Laila Anita sa...

Ser kjempeflott ut!

Rita sa...

ja det var flott, men ganske tøft. Det blir nok ski på beina neste gang, i alle fall når det er så mye smø. God helg :-)

Unknown sa...

Du må jo bruke ski !!!, mye lettere og artigere !
Hilsen Brorsan

Rita sa...

jada skal gjøre det brorsan.